Baby & Me

Just another WordPress.com site

Makan ayam dengan keju Oktober 27, 2010

Filed under: Dominos Pizza — justnia @ 12:12 am
Aku baru try chicken crunchies kat Dominos.
source: Dominos
Makan cicah dengan cheese dip.
Aku rasa macam nugget ayam aje.
Apa yang aku suka : Cheese dip tu! I Love Cheese!!
Apa yang aku kurang suka : Rasanya macam nugget ayam biasa aje (suami aku tanya, abih tu nak rasa mcm ape, takkan nak rasa ikan pulak, nama pun chicken??)
Kebarangkalian nak order lagi : Tak kot, aku lagi suka makanan lain-lain kat Dominos tu.
Korang minat nak try tak?
Advertisements
 

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s