Baby & Me

Just another WordPress.com site

Stail berpakaian korang? Oktober 30, 2010

Filed under: fesyen tudung — justnia @ 1:00 am

Aku tak pernah peduli apa aku pakai. Mak aku kata aku ni asalkan boleh sangkut kat bahu, mesti aku pakai aje. Tapi, aku suka tengok stail orang lain. Terutama sejak aku kenal Ajjah. Dari blog dia aku explore beberapa blog fashion..hehe. Kredit to Ajjah 😉

Stylecovered by Hana (designer Maysaa)
The Style Blog by Yuna Zarai (yes, penyanyi tu)
Apa stail fesyen korang? Atau pun korang macam aku, pakai apa saja yang boleh masuk? haha
Advertisements
 

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s