Baby & Me

Just another WordPress.com site

Result Baby & Me Cute Giveaway November 1, 2010

Filed under: contest — justnia @ 12:00 am
Sebelum tu, aku kena explain dulu, hadiahnya key-chain kura-kura. Bukan fridge magnet ya.
Ok, ini resultnya.
4 penerima key-chain penyu ialah :
Ini 6 hadiah tambahan, sebab ramai yang join, macam tak sesuai pulak hadiah 4 je. hehe..Tapi, hadiahnya, key chain lain, bukan yang kura-kura tu ya.
Tahniah pada yang berjaya. Sila email alamat ke unlisted_one90@yahoo.com.my untuk hadiah ya.
Kepada yang tak berjaya, jangan risau, insha’ Allah, ada rezeki, aku buat GA lagi.
Advertisements
 

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s